Update implementatieagenda

Elk jaar zorgen we voor een geüpdatete lijst met Gepast Gebruik onderwerpen die gezamenlijk geïmplementeerd kunnen worden: de implementatieagenda. Afgeronde zorgevaluaties worden geduid en opgenomen op de implementatieagenda. Omdat nieuwe kennis van Gepast Gebruik vaak ook uit internationaal onderzoek komt, worden er ook gepast gebruik onderwerpen aangedragen vanuit richtlijnherzieningen en analyses van het verzekerde pakket. EN onderwerpen die breed geïmplementeerd of verouderd zijn worden van de implementatieagenda verwijderd. Ieder kwartaal vindt er een implementatieagenda bijeenkomst plaats met alle partijen om de aangedragen onderwerpen te bespreken.

Resultaat:

Een continu actuele versie van de ZE&GG Implementatieagenda, waarbij nieuwe onderwerpen worden toegevoegd en reeds geïmplementeerde of niet meer relevante onderwerpen zijn verwijderd.

ACTIE 5: Updaten van de agenda

Op basis van eerder uitgevoerde pilots (2021-2022) is er inmiddels een gestructureerd updateproces voor de Implementatieagenda dat gestart is vanaf Q3 2022. Het doel is om vervolgens ieder jaar in januari de nieuwe versie van de implementatie agenda gereed te hebben.

WIE: Projectorganisatie en werkorganisatie ZE&GG, Wetenschappelijke Verenigingen i.s.m. Federatie Medisch Specialisten, Kennisinstituut van de Federatie Medisch Specialisten, Zorginstituut Nederland en ZN

PLANNING: Update Implementatieagenda gereed Q1 2023

Deel kennis op de HUB

De ZE&GG HUB is het samenwerkingsplatform voor alle aangesloten partijen van het programma ZE&GG.

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang het nieuws over ZE&GG in je inbox.

Inschrijven voor nieuwsbrief