ZE&GG HUB is het samenwerkingsplatform voor alle aangesloten partijen van het programma ZE&GG.

U heeft nog geen HUB account?

Om ZE&GG HUB te kunnen benaderen heeft u een gebruikersaccount nodig.

U heeft al een HUB account

Ga naar de digitale ontmoetingsplek om gedachten en informatie met elkaar te delen over zorgevaluatie en gepast gebruik.

Veelgestelde vragen

 • Wat vind ik op de HUB?

  Je vindt hier (jouw) belangrijke documenten, informatie over zorgevaluatie en gepast gebruik en je collega's van andere ziekenhuizen waarmee je van gedachten kan wisselen. Ook staan hier de komende online vergaderingen, zoals een inloopspreekuur, en webinars.

 • Wat is de HUB?

  De HUB is een door ZE&GG ontwikkeld samenwerkingsplatform. Het is een digitale ontmoetingsplek om gedachten en informatie met elkaar te delen over zorgevaluatie en gepast gebruik.

 • Voor wie is de HUB?

  De HUB is er voor iedereen die werkt met het programma ZE&GG en valt onder een van de HLA-MSZ partijen van het programma ZE&GG. De HUB is met name interessant voor mensen uit ziekenhuizen, klinieken, van zorgverzekeraars of beleidsadviseurs die in de praktijk aan de slag gaan met zorgevaluatie en gepast gebruik.

 • Hoe voeg ik leden toe aan mijn werkruimte?

  De leden die je wilt toevoegen aan een werkruimte moeten eerst lid worden van de HUB.

  Aanmelden kan via hub@zorgevaluatiegepastgebruik.nl. Ga vervolgens naar de werkruimte die je hebt aangemaakt. Aan de linkerkant zie je een tandwieltje: Klik daarop. Nadat je daar op geklikt hebt, druk je op de drie horizontale puntjes. Daar vind je "Gebruiker toevoegen".

 • Hoe kan ik deelnemen aan de HUB?

  Om te kunnen deelnemen is het belangrijk dat je een account hebt. Je vraagt een account aan via: hub@zorgevaluatiegepastgebruik.nl

 • Hoe gebruik ik de HUB?

  De HUB is er om jou en je collega's te ondersteunen tijdens het programma. Er is een speciaal voor jullie ingerichte Helpdesk. Die vind je nadat je bent ingelogd in de HUB. Hier vind je algemene HUB-zaken uitgelegd in een handig filmpje. Is jouw vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan via hub@zorgevaluatiegepastgebruik.nl