ZE&GG Samenwerkingsplatform de HUB van start

Het programma ZE&GG wil het samenwerken tussen organisaties bij zorgevaluatie en gepast gebruik graag stimuleren. Daarom is het online samenwerkingsplatform de HUB ontwikkeld. Hier kunnen zorginstellingen en andere HLA partners elkaar ontmoeten, inspireren en van elkaar leren en verbeteren.

Voor wie is de HUB?

De HUB is een samenwerkingsplatform voor iedereen van de HLA-MSZ partijen. Artsen, verpleegkundigen, onderzoekers, kwaliteitsmedewerkers, zorgmanagers en anderen die zoeken naar een plek om samen te werken aan projecten rond zorgevaluatie en gepast gebruik zijn van harte uitgenodigd om gebruik te maken van het platform. Het platform is met name geschikt om de samenwerking op te zoeken met andere zorginstellingen die met dezelfde thema’s aan de slag zijn. Het is een plek om eigen kennis te delen en nieuwe kennis en inspiratie op te halen, zodat niemand het wiel opnieuw uit hoeft te vinden.

Hoe werkt het?

De HUB is zo gebouwd dat u al snel uw weg vindt in het systeem. In werkruimtes kan er samen gewerkt worden aan de implementatie van punten van de ZE&GG Implementatieagenda of aan zorgevaluatieonderzoek van de ZE&GG rondes. De HUB blijft zich de komende tijd door ontwikkelen en vullen. Er komen bijvoorbeeld handige toolboxes voor communicatie en implementatie en er komt een duidelijke agenda voor evenementen van ZE&GG en andere interessante externe bijeenkomsten.

Aanmelden voor de HUB 

Heeft u nog geen account voor ons samenwerkingsplatform de HUB? Vraag deze dan aan via hub@zorgevaluatiegepastgebruik.nl Let op: De HUB werkt het beste met de internetbrowsers Google Chrome/Microsoft Edge en alleen buiten de eigen werkomgeving.

Het ZE&GG Inloopspreekuur

Iedere dinsdag van 11.00 tot 11.30 uur en donderdag van 12.30 tot 13.00 uur kunt u live uw vragen stellen over het programma via het samenwerkingsplatform de HUB in de werkruimte ‘Vraag het ZE&GG! ‘. Een medewerker van de projectorganisatie van ZE&GG zorgt dat uw vraag beantwoord wordt, of zoekt het voor u uit. Komen deze dagen en tijden niet goed uit? Geen probleem, in de werkruimte kunt u ook een bericht achterlaten en deze wordt dan zo snel mogelijk beantwoord.

Instructie: Ga naar de HUB via https://lnkd.in/dxKijwk. Zoek de werkruimte 'Vraag het ZE&GG' en klik op het icoontje met de videocamera.

Reageer op de HUB

De ZE&GG HUB is het samenwerkingsplatform voor alle aangesloten partijen van het programma ZE&GG.