Werkconferentie: ‘Samen Werken aan Passende Zorg’

samnwerking werkconferentie

De ZE&GG werkorganisatie en projectorganisatie kwamen op 2 juni 2023 samen met collega’s van de verschillende koepelorganisaties die zich bezig houden met de onderwerpen ‘Dure Geneesmiddelen’, ‘Digitale en hybride Zorg’ en ‘Juiste Zorg op de Juiste Plek’. Het doel van de dag was om met elkaar kennis te maken en te onderzoeken waar en hoe samenwerking passend is.

Opdracht vanuit IZA
De aanleiding voor deze dag is de opdracht die er vanuit het Integraal Zorg Akkoord (IZA) ligt om de werkwijze van het programma ZE&GG (de Cirkel van Gepast Gebruik) te gaan verbreden naar Dure Geneesmiddelen, Digitale en Hybride Zorg en Juiste Zorg op de Juiste Plek.

In de ochtend was er vooral ruimte om kennis te maken met de verschillende collega’s en te horen waar iedereen al mee bezig is op zijn of haar terrein. In het middaggedeelte werd verkend hoe een samenwerking tussen de verschillende partijen over deze onderwerpen eruit kan zien. Dat er moet worden samengewerkt is zeker, maar hoe die samenwerking vorm te geven daar wordt zeker nog een keer over verder gesproken.

Reageer op de HUB

De ZE&GG HUB is het samenwerkingsplatform voor alle aangesloten partijen van het programma ZE&GG.