Update ZE&GG Implementatieagenda januari 2023

Implementeren en monitoren

De jaarlijkse grote update van de ZE&GG Implementatieagenda is gedaan.

Met trots kunnen we vertellen dat we weer 14 nieuwe onderwerpen op de Implementatieagenda hebben geplaatst die direct op de werkvloer geïmplementeerd kunnen worden door ziekenhuizen en klinieken.

Overige wijzigingen

De nieuwe onderwerpen staan op de agenda: 13 onderwerpen onderaan het tabblad “Implementatieagenda”, en 1 onderwerp onderaan het tabblad “Standpunten Zorginstituut”. Daarnaast zijn er ook 23 onderwerpen van de agenda afgehaald en op het tabblad “Verwijderde onderwerpen” geplaatst. Deze implementatieonderwerpen waren voldoende geïmplementeerd of niet meer relevant. In deze nieuwste versie van de Implementatieagenda is het tabblad “Landelijke onderwerpen” verwijderd.

Afspraken NVZ-leden en zorgverzekeraars

De NVZ-leden krijgen op korte termijn een bericht via de e-mail over wat deze update van de Implementatieagenda betekent voor hun eigen formats. NVZ leden hebben samen met hun zorgverzekeraars afspraken gemaakt over het implementeren van een aantal onderwerpen op de Implementatieagenda. Dit hebben ze verwerkt in een format. Ook in deze formats moeten onderwerpen worden toegevoegd en verwijderd. Hoe dit werkt en hoe ZE&GG hierin kan ondersteunen wordt later bekend gemaakt.

Klik hier voor de laatste versie van de Implementatieagenda.

Reageer op de HUB

De ZE&GG HUB is het samenwerkingsplatform voor alle aangesloten partijen van het programma ZE&GG.