Terugkijken Webinar 'We pakken de draad anders op'

Op woensdag 17 juni organiseerde ZE&GG het webinar 'We pakken de draad anders op. Wegwerken achterstand reguliere zorg met behulp van kennis over Gepast Gebruik'. Met meer dan 200 kijkers was dit een succesvolle eerste editie! Mocht u het webinar gemist hebben dan kunt u de opname nu terugkijken.

Op woensdag 17 juni organiseerde ZE&GG het webinar 'We pakken de draad anders op. Wegwerken achterstand reguliere zorg met behulp van kennis over Gepast Gebruik'. Met meer dan 200 kijkers was dit een succesvolle eerste editie! Mocht u het webinar gemist hebben dan kunt u de opname on-demand terugkijken. Na registratie van uw naam en e-mailadres heeft u direct toegang tot het webinar.

Kijk hier het webinar terug.

Vragen
Er zijn veel vragen binnengekomen, zowel voorafgaand aan het webinar als via de chat. We gaan graag in op de vragen die nog niet aan bod zijn gekomen. Op korte termijn delen we daarom via onze website een pagina met alle gestelde vragen en onze antwoorden daarop. Geweldig om te zien dat er zoveel animo voor deze onderwerpen is en dat er scherpe vragen gesteld zijn.

Poll - Meer dan 20% deelnemers webinar gebruikt implementatieagenda actiefDeelnemers werden tijdens het webinar polls voorgelegd. Bij een daarvan werd de vraag gesteld: 'In hoeverre kent u de implementatieagenda gepast gebruik?'

  • 36% Ja, maar ik doe er verder niets mee
  • 22% Ja, en ik gebruik hem ook actief
  • 5% Nee, niet bekend
  • 38% Nee, maar wil er graag meer over weten

Natuurlijk is hier geen goed of fout antwoord. We hopen dat iedereen na het webinar meer te weten is gekomen over de implementatieagenda Gepast Gebruik en dat deze kennis handvatten biedt bij het maken van keuzes.

Implementatieagenda: kennis gebundeldOm zorgaanbieders en -verleners te ondersteunen bij het maken van keuzes, verzamelt en deelt het programma Zorgevaluatie en Gepast Gebruik (ZE&GG) de beschikbare kennis over gepast gebruik. Want als we weten welke zorg bewezen meerwaarde heeft en welke niet, is het makkelijker kiezen.

Direct naar de implementatieagenda.

Hulp bij implementatieDingen anders doen dan je gewend bent is een lastige opgave. Want hoe pak je dat aan (#Hoedan?), waar begin je en hoe weet je of het gelukt is? Allemaal legitieme vragen waar we u graag bij ondersteunen.

Het programma ZE&GG is een unieke samenwerking tussen alle partijen in de medisch-specialistische zorg. Dit biedt daarom ook unieke kansen. Meer over hulp bij implementatie vind u hier.

Reageer op de HUB

De ZE&GG HUB is het samenwerkingsplatform voor alle aangesloten partijen van het programma ZE&GG.